• Login

Vi söker en projektledare!

Projektledare

Vi söker en projektledare som kan tala med bönder på bönders vis och med lärda män på latin (moderna språk går också bra)…

Thegoodpeople hiring a Project Leader.

Projektledare har vi sagt, fast vi behöver nog lite mer än så. Vi är en väldigt liten organisation så det går inte att säga att man bara har en arbetsuppgift. Du måste vara villig att bidra med allt du har samlat på dig genom 5-10 års arbetslivserfarenhet, helst inom detaljhandeln. Du måste tycka att det är viktigt att kunna påverka din arbetssituation samtidigt som du bidrar positivt till vårt unga företags utveckling.

Som projektledare kommer du först och främst att vara ansvarig för en rad olika om- och uppbyggnadsprojekt inom detaljhandeln där vi har upp till 25 – 30 personer som samtidigt utför sina sysslor. Mycket tid läggs i olika förfaser för att projektet ska löpa på så smidigt som möjligt. I vår affärsidé ingår det att leverera bra kvalitet snabbare än förväntat. Därför omfattar jobbet noggrann planering, kontroll, kommunikation och uppföljning. Varje projekt har en supervisor på plats som rapporterar till dig. Du rapporterar direkt till företagets ledning.

Erfarenheter som vi tycker är bra (du behöver inte ha alla):

  • Du har dokumenterad erfarenhet från projektledning
  • Du har gedigen erfarenhet från detaljhandeln i Sverige och/eller utomlands
  • Du har erfarenhet från nyetablering av detaljhandelsföretag
  • Du har jobbat med ledningsfrågor som chef/ledare i minst 5 år
  • Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen inom planering och projektledning

Egenskaper som uppskattas:

  • En självgående driven person med ordning och reda och en rejäl dos av sunt förnuft – resten kan vi ta i ett personligt samtal.

Språk som underlättar:

  • Engelska (krav)
  • Svenska (krav)
  • Tyska

Jo, det var en sak till. Du kommer att vara mycket på resande fot…många av våra kommande projekt är dessutom utanför Sveriges gränser.

Och så erbjuder vi dig en kreativ miljö, där inget är helt färdigt, en äkta pionjäranda samt en mängd olika utbildningsmöjligheter. Vi investerar i vår personal, det kan vi lova dig.

Om du tror att du är den vi söker så skickar du en ansökan med ditt CV och ett personligt brev inklusive dina löneanspråk till baldvin.georgsson@thegoodpeople.se senast den 15 januari 2013. Vi vill att du ska börja så fort som möjligt, så vänta inte med att skicka din ansökan.

________________________________________________________________________________
Thegoodpeople AB är ett ungt svenskt företag baserat i Skåne. Vi har ett kontor ute bland åkrarna där Staffanstorp möter Malmö och Arlöv.  De flesta av våra grannar är egna småföretagare som brukar jorden för att sälja sockerbetor, raps eller vete. Själva kan vi inget om jordbruk. Däremot så kan vi väldigt mycket om detaljhandeln, erfarenhet som vi samlat på oss sedan slutet av 80-talet. Servicen som vi erbjuder är koncentrerad inom fyra affärsområden; etablering, utveckling, kommunikation och rekrytering. Vår verksamhet är internationell. Under vår korta existens har vi hjälpt flera kända retailers i olika länder; IKEA, Rusta, CityGross, Multitrend, K Rauta och Dairy Farm är några exempel. Läs mer om oss här.

Leave a Reply