• Login

Lediga jobb – Arbetsledare

Arbetsledare

5-reasons.png

Vi söker arbetsledare för jobb i Sverige och utomlands.

Thegoodpeople hiring a Supervisor / Team leader.

Som arbetsledare kommer du först och främst att vara ansvarig på plats för en rad olika om- och uppbyggnadsprojekt inom detaljhandeln där vi har upp till 15 – 20 hantverkare som samtidigt utför sina sysslor. Din uppgift är att säkerställa att projektet löper på så smidigt som möjligt samtidigt som du för en positiv dialog med våra kunder.

I vår affärsidé ingår det att leverera bra kvalitet snabbare än förväntat. Därför omfattar jobbet noggrann planering, kontroll, kommunikation och uppföljning. Du måste kunna konsten att motivera andra även under tidspress. Till din hjälp har du en projektchef som du även rapporterar till.

Erfarenheter som vi tycker är bra (du behöver inte ha alla):

  • Du har dokumenterad erfarenhet från arbetsledning
  • Du har erfarenhet från detaljhandeln i Sverige och/eller utomlands
  • Du har erfarenhet från ombyggnads- och eller nybyggnadsprojekt inom detaljhandeln
  • Du har jobbat som chef/ledare i minst 5 år
  • Du får gärna ha erfarenhet från byggbranschen

Egenskaper som uppskattas:

  • En självgående driven person med ordning och reda och en rejäl dos av sunt förnuft – resten kan vi ta i ett personligt samtal.

Språk som underlättar:

  • Engelska (krav)
  • Svenska (önskvärt men ej krav)
  • Tyska

Jo, det var en sak till. Du kommer att vara mycket på resande fot…många av våra kommande projekt är dessutom utanför Sveriges gränser.

Och så erbjuder vi dig en kreativ miljö, där inget är helt färdigt, en äkta pionjäranda samt en mängd olika utbildningsmöjligheter. Vi investerar i vår personal, det kan vi lova dig.

Vi kan även tänka oss att anlita egenföretagare på frilansbasis.

Om du tror att du är den vi söker så skickar du en ansökan med ditt CV och ett personligt brev inklusive dina löneanspråk till andreas.olofsson@thegoodpeople.se senast den 15 mars 2014. Vi vill att du ska börja så fort som möjligt, så vänta inte med att skicka din ansökan.

________________________________________________________________________________
Thegoodpeople AB är ett ungt svenskt företag baserat i Skåne. Vi har ett kontor ute bland åkrarna där Staffanstorp möter Malmö och Arlöv.  De flesta av våra grannar är egna småföretagare som brukar jorden för att sälja sockerbetor, raps eller vete. Själva kan vi inget om jordbruk. Däremot så kan vi väldigt mycket om detaljhandeln, erfarenhet som vi samlat på oss sedan slutet av 80-talet. Servicen som vi erbjuder är koncentrerad inom fyra affärsområden; etablering, utveckling, kommunikation och rekrytering. Vår verksamhet är internationell och vi har haft uppdrag i 13 olika länder. Under vår korta existens har vi hjälpt flera kända retailers i olika länder; IKEA, Rusta, CityGross, Multitrend, K Rauta och Dairy Farm är några exempel. Läs mer om oss här.

Leave a Reply